LiquidFyre Games Forums
November 22, 2017, 06:02:04 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Welcome to our new Forums! Please take some time to read the few posts in "The Official Word" category.
 
   Home   Help Arcade Search Login Register GO TO PET DRAGONS GO TO PET DRAGONS 2  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Potions not working properly  (Read 2153 times)
Silvawolves
Wyrmling Handler
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« on: April 22, 2008, 10:49:40 pm »
0

I bought both the Horder's Delight and the Habanero Concentrate for my Facebook dragon. Both the potions show up on the home page but when I went to attack another dragon only the Habanero showed up. I checked the Habanero to use for the attack but I still have it and it's not showing up as being used in the attack.  black sad
Logged
Silvawolves
Wyrmling Handler
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #1 on: April 22, 2008, 10:54:54 pm »
0

My Facebook ID is 588426545. Had to go look it up  black teeth
Logged
0ntique.|ShΛdΘw₣∂ux| - 2
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 507



View Profile WWW
« Reply #2 on: April 22, 2008, 10:56:10 pm »
0

the hoarders delight doesn't work when you are attacking...when you attack you only get to use the potions or equipments that are designed for attacking...the Hoarders Delight will show up and you can use it when you are defending your gold against someone...
Logged

mEsS wId dA bEsT dIe LiKe dA rEsT....

|ShΛdΘw₣aux| - 2 is the best...

Click here to take the challenge 

Jules & Banphrionsa
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 877



View Profile
« Reply #3 on: April 22, 2008, 10:56:17 pm »
0

Hoarder's delight is a defensive potion. You can only use it when defending your cave.
If you want to increase the amount you steal, buy Pillager's instead
Habanero is for both incomings and outgoings.
This really isn't a bug...
Logged

0ntique.|ShΛdΘw₣∂ux| - 2
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 507



View Profile WWW
« Reply #4 on: April 22, 2008, 10:57:52 pm »
0

Hope you got it now   Cheesy
Logged

mEsS wId dA bEsT dIe LiKe dA rEsT....

|ShΛdΘw₣aux| - 2 is the best...

Click here to take the challenge 

Jules & Banphrionsa
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 877



View Profile
« Reply #5 on: April 22, 2008, 10:58:48 pm »
0

Damn Ontique, you beat me by 7 seconds! LOL
Logged

0ntique.|ShΛdΘw₣∂ux| - 2
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 507



View Profile WWW
« Reply #6 on: April 22, 2008, 11:00:24 pm »
0

LoL and i don't even use shortcuts now.... black wink
Logged

mEsS wId dA bEsT dIe LiKe dA rEsT....

|ShΛdΘw₣aux| - 2 is the best...

Click here to take the challenge 

Silvawolves
Wyrmling Handler
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #7 on: April 22, 2008, 11:02:02 pm »
0

~Bangs head against computer~ Yup I feel stupid now. Thanks guys! But that still leaves my issue with the Habanero.  black sad
Logged
0ntique.|ShΛdΘw₣∂ux| - 2
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 507



View Profile WWW
« Reply #8 on: April 22, 2008, 11:04:46 pm »
0

ok while attacking the claw tips,wing fittings,tail spike these are selected and used automatically but you have to click on the habannero to use it...otherwise it will not be used..have you done that silva??
Logged

mEsS wId dA bEsT dIe LiKe dA rEsT....

|ShΛdΘw₣aux| - 2 is the best...

Click here to take the challenge 

Smauglet and Trinity
Global Moderator
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 963



View Profile
« Reply #9 on: April 23, 2008, 12:55:28 am »
0

You have to check the box AND hit the Use Items button - perhaps you aren't clicking on the button.
Logged

Pete
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 643


View Profile
« Reply #10 on: April 23, 2008, 02:28:24 am »
0

The Opera Mini browser on my phone shows up potions I have selected (and hit use items) without the check box checked. However, the check box is unselectable, which I have simply accepted as being the indication that I used the potion correctly. I was wondering if you were using Opera as a browser and simply seeing the same thing - an unselected, but unselectable check box next to the potion. Otherwise, wot they sed about making sure you hit the "Use Items" button.
Logged
Silvawolves
Wyrmling Handler
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #11 on: April 23, 2008, 08:49:24 am »
0

I've used the Habanero many times before so I know I'm doing it right. I haven't tried attacking yet today so hopefully it was just a one time thing and it will work now.
Logged
0ntique.|ShΛdΘw₣∂ux| - 2
Draconic Legend
*****
Offline Offline

Posts: 507



View Profile WWW
« Reply #12 on: April 23, 2008, 09:22:31 am »
0

I've used the Habanero many times before so I know I'm doing it right. I haven't tried attacking yet today so hopefully it was just a one time thing and it will work now.
i hope so as well..let us know what happens...
Logged

mEsS wId dA bEsT dIe LiKe dA rEsT....

|ShΛdΘw₣aux| - 2 is the best...

Click here to take the challenge 

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!